Glasactie: 4 redenen waarom deze actie iets voor jou is

10 november 2023

Glasactie 4 redenen waarom • Frames and Faces • Deinze
Glasactie 4 redenen waarom • Frames and Faces • Deinze

Glasactie: 50% korting op je 2de paar glazen

Speel je vaak op safe en kies je uiteindelijk voor de montuur die ‘op alles past’? Zie je jezelf ook met een kleurrijke bril of een massiever design?

Voor één keer hoef je niet op safe te spelen, want wij hakken de knoop voor je door met onze glasactie. Je krijgt namelijk 50% korting op je tweede paar brillenglazen binnen het jaar na aankoop van je eerste paar.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij geven je alvast 4 redenen om het maximum uit deze actie te halen.

1. Nieuwe look

Met 50% korting op je 2de paar glazen kan je jezelf verwennen met een tweede bril om lekker van look te wisselen. Kies bijvoorbeeld voor één van onze fijnere frames in het metaal of titanium van toppers als Ba&sh of Gigi Studios.

Of maak van de gelegenheid gebruik om te gaan voor een karaktervolle montuur in acetaat om je weekendlook compleet te maken. Wij raden je aan om een kijkje te nemen bij de kleurrijke designs van Kaleos of de high-end monturen van Max Mara en Givenchy.

Tip: Groen is dé trendkleur van 2023 en is een waardig alternatief voor je trouwe zwarte of havana-kleurige montuur. Inspiratie vind je terug in ons laatste nieuwe lookbook of via onze Instagrampagina.


2. Reservebril

Als brillendrager weet je natuurlijk dat een accidentje met je frame snel gebeurd is. Een onverwachte elleboog, een ongelukkige val of die luide krak bij het ‘ploffen’ in je zetel. Whoops!

Zo kan het gebeuren dat je je trouwe compagnon (en dus je scherp zicht) voor enkele dagen kwijt bent. Prijs jezelf gelukkig als je dan een reservebril bij de hand te hebt. In landen als Frankrijk en Duitsland is dit trouwens al enkele jaren verplicht!

Scoor nu die reservebril en ga met een gerust hart een avondje uit of een weekje op vakantie. Bij Frames and Faces scoor je al een montuur vanaf €129 van topmerken als Komono of Ross & Brown.3. Computerbril

De actie is ook geldig op een computerbril of office-bril. Deze brillenglazen zijn de ideale keuze voor iedereen die heel wat werk verricht op middellange afstanden zoals op computer, maar ook een bril nodig heeft voor dichterbij.

Onderaan het glas bevindt zich de leessterkte. Bovenaan maken we het glas wat lichter van sterkte in functie van jouw werkafstand. Zo geniet je van een scherp zicht dichtbij maar ook op je computerscherm. Opgelet: je draagt deze bril niet om mee in de verte te kijken!

Pluspunt: dankzij deze computerbril neem je automatisch de juiste houding aan. Zo heb je niet alleen meer visueel comfort, maar draag je daarnaast ook bij aan een goede ergonomie.

Tip: combineer je nieuwe computerbril met een blue filter. Deze filter beschermt je ogen tegen het schadelijke blauwviolet licht afkomstig uit onze digitale beeldschermen.


4. Leesbril

Kan je jezelf helemaal kwijtraken in een goed boek of vind je ontspanning in het invullen van kruiswoordraadsels? Doe je aan fijn handwerk zoals naaien of kleine herstellingen?

Maak gebruik van onze glasactie en kies als 2de bril voor een aparte leesbril. Maak vandaag nog een afspraak voor een oogmeting via ons afsprakenformulier of geef een ons een belletje op 09/ 382 83 84.Winkelwagen