Tweede bril = 50% korting op je brillenglazen

26 januari 2023

Wisselen van look en bril? Tot één jaar na aankoop van je eerste bril krijg je steeds 50% korting op je 2e paar brillenglazen.
50% korting op je tweede bril. Ontdek onze glasactie.

Nieuwe bril, nieuwe look

Boho-chique, classy, sportief,… we wisselen allemaal graag eens van outfit of kapsel. Waarom niet vaker eens switchen van bril?

Wij hebben goed nieuws! Bij aankoop van een tweede bril krijg je korting. Lees verder…

“Dankzij deze actie hoef ik voor 1 keer niet op safe te spelen! Hello felgroene Kaleos!”

Tweede bril aan halve prijs

Speel je vaak op safe en kies je toch de montuur die ‘op alles past’? Altijd al eens voor een felle kleur willen gaan? Twijfels bij die heavy montuur? Of net eens klaar voor de overgang naar een fijner modelletje in metaal? Wij hakken de knoop voor je door met onze glasactie.

Today is your lucky day! Wij geven 50% korting bij aankoop van een tweede bril. Yes, je hoort het goed. De 2de bril scoor je voor de helft van de prijs als je binnen datzelfde jaar langskomt.

Nieuwe look en betaalbaar. Doe maar eens zot…

50% korting op je tweede bril. Ontdek onze glasactie.

Hé wacht.. Geldt deze actie ook voor een computerbril?

Ja absoluut! Onze glasactie geldt niet alleen voor een 2de montuur. Je kan perfect kiezen voor een leesbril of computerbril. Wij weten dat je de aankoop van zo’n extra werkbril al eens durft uit te stellen. Dan is dit het uitgesproken moment om er eentje te komen halen. En dat voor de helft van de prijs als je binnen het jaar na aankoop van je eerste bril langskomt.

50% korting op je tweede bril. Ontdek onze glasactie.

Actie ook geldig op zonneglazen

Hello winterzon! Wou je altijd al eens de zonnevariant van je bril op sterkte? Dit is misschien wel het ideale moment om dit in orde te brengen. Onze actie is ook van toepassing op versterkte zonneglazen.

Wist je dat een laag winterzonnetje op de weg erg hinderlijk kan zijn?

Spring snel eens binnen in onze winkel en ontdek alle voordelen van onze glasactie. Tot binnenkort!