Komono x seventies & eighties

19 maart 2020

Komono SS20

Zoals jullie al lazen in onze vorige blog zijn zowel hoekige frames, nude tinten, details in de afwerking en atypische vormen niet meer weg te denken dit seizoen. Ook Komono koos hier resoluut voor bij hun SS20 collectie, dit natuurlijk met hun eigen touch. Deze keer staat de collectie in teken van de seventies en eighties.

Seventies styled frames

Seventies staat voor individualiteit en uitersten op gebied van fashion. Zo herkennen we de early seventies voor flowerpower, om dan over te gaan naar zowel disco als over-the-top glamour. Alles kan en alles mag, dit liefst in extremen! Die gedachtengang zie je duidelijk in de Komono SS20 collectie. Gaande van de microzonnebril “Dan” tot de oversized sunnie “Jessie” bij de vrouwen. Ook bij mannen staat durf centraal. Deze “Adrian” zonnebril die je op de foto ziet, is ultra rond en tegelijk massief qua stijl.

Eighties (sun)glasses inspo

Ook de eighties zijn in hun nieuwste collectie niet weg te denken. Als reactie op flowerpower, kwam punk op. Verder denken we ook meteen aan opvallende accessoires, de “aerobic look” en de “preppy style”. Hoe herken je deze eighties-inspired brillen en zonnebrillen voor SS20? Komono koos duidelijk niet alleen voor nude, maar experimenteert ook met felle kleuren. Ook opvallende cateye zonnebrillen en oversized zwarte sunnies vormen een belangrijk onderdeel van de nieuwste collectie.

Komono SS20

Curious for more? Bekijk dan zeker deze video! Komono ging naar L.A. om de vibe nog meer op te pikken. Wij dromen alvast weg bij deze nostalgische video vol kleur en experimentele vormen

x

Winkelwagen