Sale = brillen & zonnebrillen vanaf €25

27 december 2023

Solden = brillen en zonnebrillen vanaf €25 • Frames and Faces
Solden = brillen en zonnebrillen vanaf €25 • Frames and Faces

The sale is on

De hele maand januari kan je bij Frames and Faces ongeziene koopjes doen! Tijdens de solden scoor je al een hippe bril of stijlvolle zonnebril aan een spotprijs vanaf 25 euro.

Wedden dat januari vanaf nu jouw lievelingsmaand is? 😉

Brillen vanaf €25

De wintersolden starten op woensdag 3 januari. Rep je dus naar onze concept store & ontdek welke frame het best past bij jouw friendly face.

Ga je deze winter voor een stoere look? Kies dan voor een montuur van Levi’s, Ray-Ban of Marc Jacobs. Hou je van kleurrijk & speels? Dan raden wij de designs van Kaleos of Gigi Studios aan. Je scoort al heel wat leuke brillen vanaf €25.

Plan tijdig je oogmeting in & start het nieuwe jaar met een trendy frame én een haarscherp zicht.

Zonnebrillen vanaf €25

Op zoek naar een zonnebril om het nieuwe jaar in stijl te vieren? Dan hebben we goed nieuws, want in januari kan je ook heel wat zonnebrillen voordelig op de kop tikken. Wij denken meteen aan de vintage geïnspireerde zonnebrillen van David Beckham, de vrolijke designs van Komono of eco-friendly sunnies van Dick Moby.

Ontdek alle solden in onze winkel of neem een kijkje op de webshop. Onze soldenprijzen starten vanaf €25 tot €150. Zo’n crazy sales kan je niet links laten liggen, toch?

Benieuwd welke frames er zoal in de solden zitten? Volg ons op Instagram & TikTok.

50% korting op je tweede paar glazen

Wist je dat je steeds 50% korting krijg op jouw 2e paar glazen, binnen het jaar na aankoop van je eerste bril? Zoek je nog een tweede bril om af en toe van look te veranderen? Misschien droom je van een wat opvallendere montuur of een kleurrijke zonnebril om de show mee te stelen?

Lijkt een aparte werkbril jou wel handig? Denk maar aan een computerbril of een reservebril om mee te klussen. Deze kortingsactie geldt op zowel unifocale als multifocale brillenglazen!

Start 2024 in stijl

Naast die heerlijke koopjes, kan je in januari ook de gloednieuwe wintercollectie shoppen bij Frames and Faces. Kom langs & laat je verrassen door de laatste nieuwe trends in brillenland.

De groene kleur staat dit seizoen centraal. We zien warme dennenkleuren, maar ook het olijfgroen of smaragdgroen ontbreken niet aan de wintercollectie. Neem ons lookbook er gerust even bij en laat je inspireren.

Winkelwagen