Lookbook winter 2023

7 oktober 2023

ookbook winter 2023 %sep% Frames and Faces %sep% Deinze
ookbook winter 2023 %sep% Frames and Faces  %sep% Deinze


Gezellige haardvuurtjes, warme choco’s, natte blaadjes aan de schoenzolen & die trouwe paraplu om de arm… Hello autumn & hello lookbook winter 2023! 🙂

Ready, set, shoot!

Voor de wintershoot bleven we dit seizoen lekker dicht bij huis. Ja, de nieuwste brillen & zonnebrillen werden vereeuwigd op foto in onze eigen ‘veel te wijze’ hometown: Deinze City!

De warmste septemberdag ooit en team Frames and Faces trok met de fotografe de straat op. Yes, in onze dikke wollen jas gingen we op zoek naar originele locaties als decor voor de nieuwe foto’s.

Modellen van dienst? Onze eigen friendly faces natuurlijk! Tip: neem ook eens een kijkje op onze Instagrampagina voor meer ‘behind the scenes’.

LOOKBOOK Fall/winter 2023 %sep% Frames and Faces %sep% Deinze
ookbook winter 2023 %sep% Frames and Faces %sep% Deinze

Lookbook winter 2023: new arrivals

In ons lookbook voor de winter van 2023 ontdek je de laatste nieuwe brillen en zonnebrillen van onder andere Etnia Barcelona, Ross & Brown, Gigi Studios en de speelse designs van Kaleos. We kiezen dus niet voor 1 brillenmerk, maar voor een ruim aanbod hippe, betaalbare frames. En dit voor zowel fancy, freaky als funky faces.

Bril gespot in ons gloednieuwe magazine? Spring dan zeker eens binnen in de winkel om jouw favoriet te proberen of ontdek de sunnies nu al op de de webshop.

Tweede bril = 50% korting op je brillenglazen

Speel je vaak op safe en kies je uiteindelijk voor de montuur die ‘op alles past’? Al altijd eens willen gaan voor een massiever model zoals bij Kaleos of een fel kleurtje zoals bij Gigi Studios? Of hé misschien had je graag eens een metalen montuur gehad om mee af te wisselen?

Wij hakken de knoop voor je door met onze fantastische glasactie. Yes, we geven 50% korting bij aankoop van je tweede bril als je in hetzelfde jaar langskomt. Hello computerbril!

ookbook winter 2023 %sep% Frames and Faces %sep% Deinze

Special thanks to these fab faces:

Wij danken fotografe Valeriya Maltsava voor het prachtige foto & videomateriaal. Ja, Valeriya weet telkens opnieuw onze visie en ideeën te vertalen in de allermooiste foto’s!

Die stralende winterse vibe creëren tijdens de warmste maandag van het jaar? Daar kon de liefste make-upartieste Lauren Bracke opnieuw voor zorgen! Bye zweetsnor, hello winterse glow!

Shootlocaties Deinze:
Supermarkt Aleppo
Cremerie Kreem
Bar Flo
The Barber Lady
– Wassalon ‘Meet & Wash’
– Skatepark Deinze

Laat ons weten wat jullie van het eindresultaat vinden! Tot binnenkort in de winkel!

Winkelwagen