Cheeky frames picked by Ellen

26 oktober 2021

Cheeky frames picked by Ellen - Frames and Faces
Cheeky frames picked by Ellen - Frames and Faces
Montuur: Dick Moby


Hi, ik ben Ellen en ben de jongste van onze ‘happy bunch’. In deze post stel ik m’n favo frames voor! Alhoewel ik meestal achter de schermen te vinden ben, heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en ook maar eens mijn snoet op de foto gezet.
De nieuwste brillenmode is voor mij ook altijd kicken en daarom heb ik mijn favoriete montuurtjes voor zowel guys als girls op een rijtje gezet. Zoals altijd… Ladies first!

1. Dick Moby for the win

Niet enkel door de duurzame productie is dit model van Dick Moby een absolute topper, the glasses look great too! Een lichtbruin randje gecombineerd met een rose gold frame geeft een zacht contrast op het gezicht. Ik ben ook helemaal weg van de vorm. De zeshoek creëert een frisse look samen met de dubbele brug. Sportief en stijlvol tegelijk, it’s a win-win for me. ?

2. Kirsten by Gigi Studios

Nog eentje dat zijn moment in de spotlight verdient, is zonder twijfel het montuur ‘Kristen’ Van Gigi Studios. Een mooie combinatie van transparante acetaat en het fijne metaal geeft een zekere elegantie aan de bril. Het montuurtje oogt rond, tot wanneer je je toespitst op de details. Zoals je weet: detail is key en dat is hier niet anders. De kunststof ring vormt de glazen in een achthoek en maakt het geheel een ware eye-catcher. Van een fancy frame gesproken!

Benieuwd naar hun zonnebrillen? Neem dan zeker een kijkje op de webshop!

Cheeky frames picked by Ellen - Frames and Faces
Montuur: GiGi Studios
WIlliam morris
Montuur: William Morris

3. Go big or go home met William Morris

Op zoek naar een meer edgy look? Wat dacht je dan van deze montuur van het merk William Morris? De vlindervorm brengt een vrouwelijke tintje aan een erg sprekende vorm. Door de zachte bruine fumé kleur heb je een zacht accent en vermijd je een strenge look. De bril in zijn geheel is fantastisch en daarom behoort hij dan ook tot mijn top five!

Wist je trouwens dat grote brillen op dit moment een echte trend zijn? Zowel de metalen vormpjes, als die uit acetaat scoren super in een oversized formaat. Dit geldt niet alleen voor onze collectie optische monturen, ook bij zonnebrillen geldt: the bigger, the better! Belangrijk: bij hogere sterktes raden we je aan om je glazen te laten verdunnen voor het mooiste resultaat. We leggen je met veel plezier alle details uit in de winkel.

4. Colourful vibes with Kaleos

Niet into eye-catchers? Dan is deze subtielere frame van Kaleos misschien jouw ding! Deze bril oogt eerder minimalistisch, maar again: it’s all in the details! Als je goed kijkt zie je een coole combo van transparant met matte accenten aan zijkant, dit geeft een speels accent aan de montuur. Naargelang de invalshoek krijgt de bril een ander uitzicht. Business in the front, party in the back krijgt zo een hele nieuwe kijk.

Benieuwd naar onze andere subtiele frames? Spring dan zeker binnen of maak een afspraak online! & Yes, we hebben een uitgebreid aanbod aan verschillende stijlen!

Cheeky frames picked by Ellen - Frames and Faces
Montuur: Kaleos
Ontdek Ellen haar favoriete cheeky frames: eye-catchers, minimalistische designs & heel wat funky kleuren!
Montuur: Kaleos

5. Last but not least!

Krijg je net zoals ik niet genoeg van de iets specialere monturen? Kijk dan zeker eens naar het model Thrombey van Kaleos. Ronde glazen afgewerkt met een aanwezige rand. De overgang van het zwarte acetaat naar de zachte honingkleur geeft een uniek contrast. Dit is eentje waarmee je gezien mag worden.

Big fan maar niet voor elke dag? Ga voor nog een andere bril en krijg 50% korting op je tweede paar glazen. Zo spaar je een mooi bedrag uit en kan je wisselen van bril naargelang je mood. Bye bye schoenenverslaving and say hi to lots of glasses! Of gewoon beide ?.

Benieuwd naar onze andere acties? Je vindt ze hier allemaal opgelijst! Overtuigd? Kom ze dan zeker eens passen in onze winkel en wie weet zie ik je daar ?.

Winkelwagen