William Morris

William Morris brillen en zonnebrillen • Frames and Faces Deinze

Designerbrillen voor iedereen

Het Britse brillenlabel William Morris had bij hun launch in 1996 maar een doel: ​​designerbrillen voor iedereen toegankelijk maken. Laat dat nu net zijn waar we met Frames and Faces ook naar toe willen. Groot of klein, dik of dun, blank of zwart, blond of ros… ieder face verdient een wijs – maar vooral betaalbaar – frame. Zo heeft het merendeel van de brillen een prijskaartje tussen 180 en 200 euro. In ruil krijg jij een pracht van een bril!

Doordat de William Morris brillen heel divers zijn, hebben we vast voor ieder gezicht een passende bril. De meeste monturen hebben een vrij sobere en classy look. Voor wie het niet té opvallend wenst of houdt van minimalistisch design. Af en toe spotten we slimme combinaties van kleuren of materialen die de brillen extra pit geven. Een karakterbril voor een karakterkop?

Soit, we zouden zeggen, kom de William Morris brillen gewoon eens passen.

Gelijkaardige brillenmerken

We spotten eenzelfde elegantie en eenvoud bij de brillen van Simple, de vrouwelijke designs van Ba&sh of ons nieuwste merk Garrett Leight.

50% korting op je zonneglazen • Frames and Faces Deinze

50% korting op je zonneglazen

Lees nieuwsbericht

Wisselen van look en bril? Tot één jaar na aankoop van je eerste bril krijg je steeds 50% korting op je 2e paar brillenglazen.

Tweede bril = 50% korting op je brillenglazen

Lees nieuwsbericht