Lookbook zomer 2021

25 mei 2021

Lookbook zomer 2021 - Here comes the sun • Frames and Faces

Het is nog even aftellen tot de zomer officieel van start gaat, maar wij zijn intussen al even in vacay mood. Onze kick-off? Het shooten van de nieuwe campagne “Here comes the sun”. Met een getalenteerd team trokken we richting Oostduinkerke om de mooiste zomerlooks vast te leggen. We kozen voor een retro, cute, happy vibe en bijpassende brillen en zonnebrillen natuurlijk! Scroll door naar beneden en ontdek het volledige lookbook voor zomer 2021. De beelden toveren onmiddellijk een lach op ons gezicht, hopelijk ook op die van jou! ?

Here comes the sun, good mood & epic sunnies!

First up: Justin with Komono sunglasses! Deze zonnebril is lekker retro en zalig licht. Ook je portemonnee zal ie niet pluimen: €119 & he’s yours (de zonnebril hé 😉 ). Alle zonnebrillen zijn gelimiteerd in voorraad, so hurry up naar onze webshop voor iemand je voor is!

Next: Yamsi shining with Marc Jacobs sunnies. Deze zonnebril is niet voor niets ook gekozen door Bella Hadid. Jep, je leest het goed, ook ons Bella kan je spotten met dit exemplaar. Een echte eyecatcher met prachtige afwerking en een hoog diva gehalte. Wij zijn fan!

Last but not least in ons lookbook zomer 2021: Chloe x eco-friendly Dick Moby sunnies. Retro, dreamy & sustainable, beter kunnen we deze niet omschrijven. Of style ’em casual met jeans. Benieuwd naar het duurzame verhaal van dit brillenlabel? Lees er alles op de blog.

Lookbook zomer 2021 - Here comes the sun • Frames and Faces

Contactlenzen

Wil je graag die ene zonnebril die niet op sterkte kan? Of gewoon genieten van een dagje zon, zee en strand zonder een blinde mol te zijn wanneer je het water in gaat? Dan zijn contactlenzen de ideale oplossing. Deze bieden de ultieme vrijheid tijdens het sporten, uitgaan (hopelijk binnenkort!) & op vakantie. Kies je om dit gewoon af en toe af te wisselen met je bril: ga dan voor daglenzen. Je gooit ze ‘s avonds weg & geen gedoe met product! Bovendien is een contactlensaanpassing volledig gratis bij aankoop van een bril. Interesse. Lees er hier alles over.

Zonneglasactie

Good to know voor wie zijn of haar zonnebril op sterkte draagt: je krijgt steeds 50% korting op jouw unifocale of multifocale zonneglazen op sterkte! We raden je meestal aan om hetzelfde zonneglas zoals uit jouw gekozen zonnebril over te nemen. Zo blijf je trouw aan het design. Wil je de glazen een tint donkerder of ben je geen fan van de spiegelcoating? Alles is mogelijk!

Het gevoel dat je sterkte is gewijzigd en wens je eerst een oogmeting? Maak gerust je afspraak online

Lookbook zomer 2021 - Here comes the sun • Frames and Faces
Lookbook zomer 2021 - Here comes the sun • Frames and Faces
Winkelwagen