Moederdag cadeautips

27 april 2023

Cadeautips Moederdag %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze

14 mei = Mother’s Day

Ja, het is bijna Moederdag! De hoogste tijd om te beginnen nadenken over een leuk cadeau voor onze allerliefste mama, oma, zus of tante! Want laat ons eerlijk zijn, dat verdienen ze!

Gaf je vorig jaar al die nieuwe vaas of dat ‘immer safe’ flesje parfum, durf haar dan dit jaar eens te verrassen met een uniek en origineel cadeau.

Wat dacht je bijvoorbeld van een trendy nieuwe zonnebril (op sterkte) of een handige brillenketting? Liever iets budgetproof? Ja, in deze blog vind je een heleboel tips & inspiratie voor een geslaagde Mommy day! Let’s go!

Tip 1: een nieuwe zonnebril

Laat je mama extra stralen op Moederdag en doe haar een stijlvolle zonnebril van Frames and Faces cadeau. We hebben een ruime keuze sunnies voor iedere mama! Wedden dat ze helemaal weg zal zijn van de nieuwe zomercollectie? Hello nieuwe George Gina & Lucy!

Yes, van grote diva-ish brillen tot fijnere frames van merken als: Jplus, Komono, Marc Jacobs of Blush. Misschien is jouw mama wel helemaal verzot op die veelbesproken vlindermontuur of cat-eye?

Neem haar gerust mee naar onze winkel of ontdek de collectie op onze webshop!

Cadeautips Moederdag %%sep%% Frames and Faces %%sep%% Deinze
George Gina & Lucy

Tip 2: een trendy brillenketting

De brillenketting is terug van weggeweest! Ja, dit mooie (en nuttige) accessoire geeft jouw frame direct meer uitstraling en pit! Niet onbelangrijk, deze ketting is ook nog eens superhandig! Jaja, geen zoektocht meer naar die verdwaalde leesbril.

Is jouw mama zot van fijne kettingen of ziet ze het liever wat massiever? Kleurrijk of toch lekker sober? Wij hebben een ruim aanbod brillenkettingen van verschillende topmerken. Denk maar aan Sunny Cords of aan de kettingen van Blush by Caroline Abram.

Op zoek naar een budgetvriendelijk cadeau die toch origineel en keihandig is? Kom dan zeker onze chains ontdekken in de winkel & online.

Tip 3: een cadeaubon

Heb je geen idee welke richting jouw mama wil uitgaan met haar nieuwe bril of zonnebril, dan is er nog altijd DE CADEAUBON! Misschien niet de meest originele keuze maar wel altijd veilig. We willen toch geen drama op Moederdag hé?

Met een cadeaubon geef je haar de mogelijkheid om lekker zelf te kiezen! Ons team staat in ieder geval klaar om haar te adviseren bij de zoektocht naar een nieuwe frame.

Check ook eens ons lookbook en laat je inspireren. Hello lila Marc Jacobs!

Tip 4: een kaartje van Kaart Blanche

Met een wenskaart van Kaart Blanche scoor je so-wie-so! Dit hilarische merkje weet als geen ander in te spelen op je lachspieren. Met funny cartoons en grappige woordspelingen toveren ze zonder twijfel een smile op de ‘face’ van je mama of oma!

Een kaartje van Kaart Blanche kost €3,5. Welk ééntje kies jij?

Win ‘The Snapshot’ by Marc Jacobs

Zoals jullie op onze socials wellicht al zagen verschijnen, maak je tot en met 16 mei kans op deze prachtige handtas van The Marc Jacobs Collection.

Yes, kom lekker shoppen bij Frames and Faces en misschien is deze designer bag binnenkort van je mama (of van je zus, tante of broer). Klik hieronder voor meer details.

Winkelwagen