Moederdag cadeautips

3 mei 2024

Moederdag cadeautips • Frames and Faces • Deinze
Moederdag cadeautips • Frames and Faces • Deinze

Moederdag cadeautips

Op 12 mei vieren we Moederdag. De hoogste tijd om te beginnen nadenken over een leuk cadeau voor onze allerliefste mama, oma, zus of tante! Want laat ons eerlijk zijn, dat verdienen ze! 😉

Gaf je vorig jaar al die keramieken vaas of dat ‘eeuwig veilige’ flesje parfum? Durf haar dan dit jaar eens te verrassen met een origineel geschenk.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een trendy nieuwe zonnebril (op sterkte) of een handige brillenketting? Liever iets budgetproof? Ja, in deze blog vind je een heleboel tips & inspiratie voor een geslaagde ‘Mommy Day’!

Tip: neem ook eens een kijkje op onze Instagrampagina & ontdek de laatste nieuwigheden in onze concept-store.

#1 Een nieuwe zonnebril

Laat je mama extra stralen op Moederdag en doe haar een stijlvolle zonnebril van Frames and Faces cadeau. We hebben een ruime keuze sunnies voor iedere moeke! Wedden dat ze helemaal weg zal zijn van de nieuwe zomercollectie?

Moederdag = 10% korting op alle zonnebrillen

In dat geval hebben wij goed nieuws. We trakteren namelijk onze liefste mama’s met een korting van 10% op alle zonnebrillen. Oh, en we discrimineren niet: wil je gewoon jezelf verwennen met een zonnebril? Ook dan kan je gebruik maken van de korting!

De korting is geldig vanaf vrijdag 3 mei tot en met zondag 12 mei 2024. Dit zowel in onze winkel als op onze vernieuwde webshop. Gebruik online de kortingscode MOTHERSDAY.


#2 Een trendy brillenketting

De brillenketting is terug van weggeweest! Ja, dit mooie (en nuttige) accessoire geeft jouw frame direct meer uitstraling en pit! Niet onbelangrijk, deze ketting is ook nog eens superhandig! Jaja, geen zoektocht meer naar die verdwaalde leesbril.

Is jouw mama zot van fijne kettingen of ziet ze het liever wat massiever? Wij hebben een ruim aanbod brillenkettingen van verschillende topmerken. Denk maar aan de boho-koordjes van Sunny Cords of aan de kleurrijke kettingen van Blush by Caroline Abram.

#3 een cadeaubon

Heb je geen idee welke richting jouw mama wil uitgaan met haar nieuwe bril of zonnebril, dan is er nog altijd de cadeaubon. Met een cadeaubon geef je haar de mogelijkheid om lekker zelf te kiezen! Ons team staat in ieder geval klaar om haar te adviseren bij de zoektocht naar een nieuwe frame.

Check ons laatste nieuwe lookbook en laat je aangenaam verrassen door onze veelzijdige collectie.

#4 Een kaartje van Kaart Blanche

Met een wenskaart van Kaart Blanche scoor je so-wie-so! Dit hilarische merkje weet als geen ander in te spelen op je lachspieren. Met funny cartoons en grappige woordspelingen toveren ze zonder twijfel een smile op de ‘face’ van je mama of oma!

Een kaartje van Kaart Blanche kost €3,5. Wat is jouw favoriet?

Zonneglasactie = 50% korting op je zonneglazen

Een zonnebril op sterkte combineert de voordelen van je dagdagelijkse bril met die van een zonnebril. Zo geniet je ook van een haarscherp zicht tijdens zonnige dagen.

Dankzij onze zonneglasactie krijg je nu 50% korting op je unifocale of multifocale zonneglazen. De actie is ook geldig bij het vervangen van de glazen in een bestaande bril. Meer weten over deze ‘veel te wijze’ actie?

Winkelwagen