Top 3 brillentrends lente/zomer 2021

1 maart 2021

Top 3 brillentrends zomer 2021 • Frames and Faces Deinze

De nieuwe collectie is volledig binnen & dit vieren wij met een giveaway! Je kan een zonnebril naar keuze winnen, ontdek alle details op instagram. Voor wie benieuwd is naar de nieuwste trends, hier komen ze. Klaar voor een kleurencocktail? In 2021 bekennen we massaal kleur op gebied van brillenmode. Ook frames met retro vibes en zalige oversized zonnebrillen zijn niet meer weg te denken! Ontdek nu de – volgens onze bescheiden mening 😉 – 3 must-try brillentrends voor zomer 2021.

1. Kleurencocktail

Opvallende kleurencombinaties, of je bent 300% fan of het is totaal je ding niet. Voor ons is sowieso het eerste van toepassing! Deze zomer willen wij alleen nog happy vibes en daar hoort een kleurrijke (zonne)bril bij. Houd je het liever iets ingetogen? Ook met meer neutrale tinten kan gespeeld worden. Kijk maar naar de sunnies van GIGI studios. Hier zie je de Alba: een montuurtje waar je meteen blij van wordt met z’n zachte tint & coole vorm.

Nog nooit van GIGI studios gehoord? Shame on you! ? GIGI studios is ons allernieuwste en ultra vrouwelijke label. Deze brillen en zonnebrillen herken je aan hun gewaagde vormen, unieke kleuren en strakke lijnen. Ze zijn niet alleen fancy, maar ook kwalitatief hoogstaand: elke bril is handgemaakt en alle zonneglazen zijn gepolariseerd.

2. Zalig oversized

We kunnen er niet omheen: this summer is all about go big or go home! Zowel de metalen frames als de massieve kanjers uit acetaat spotten we dit seizoen vaak oversized. Handig: lekker incognito, walletjes van het vele uitgaan – dat hopelijk snel heropstart – zijn verstopt en je bent meteen “all dressed up”!

Ga jij voor een clash tussen een dromerige zachte look en diva sunglasses? Kijk maar naar deze stoere sunnies met chain van Kaleos. Of ga je all the way voor een statement look? Zoals Lucie met haar GIGI studios hierboven.

Top 3 brillentrends zomer 2021 • Frames and Faces Deinze

3. Funky retro vibes

Let’s go back in time. En nog veel verder dan pre-corona ? Denk: retro-motieven, zachte vlindervormen & grandpa’s glasses. Geen idee wat we bedoelen? Scroll wat door en kom in de sfeer met onderstaande foto’s.

Zowel ontwerpers als Komono, Ba&sh en Kaleos weten er wel weg mee. Elk op een totaal andere manier natuurlijk. De zwarte Kaleos die Jonathan draagt, straalt streetstyle uit. Ook Ba&sh blijft trouw aan haar identiteit: een hele zachte en vrouwelijke retro versie. Deze spot je helemaal onderaan. Welke is jouw favoriet?

Top 3 brillentrends zomer 2021 • Frames and Faces Deinze

Welke brillentrends wil jij wel eens uitproberen? Of heb je’t moeilijk om er eentje uit te kiezen? Kom ze dan gewoon eens passen. De complimentjes – en misschien wel enkele jaloerse blikken – krijg je er gratis bij ?

Tot snel!

Winkelwagen