Simple

Simple brillen en zonnebrillen • Frames and Faces Deinze

Simplicity is the ultimate sophistication

‘Simplicity is the ultimate sophistication’, aldus Leonardo da Vinci. De Hermès Kelly bag, de smoking voor dames van Saint Laurent, de 2.55 Classic Flap Bag van Chanel… Allen tijdloze iconen met een schitterend, maar toch simpel ontwerp. Brillenmerk Simple brengt eerbetoon aan die stijlvolle, maar steeds ingetogen designs. De monturen van Simple herken je aan het subtiele rode streepje in de rechterhoek van iedere bril. Deze collectie is ontworpen met uitermate veel respect voor de gebruikte materialen en een uitgekiend idee over de samenstelling van iedere bril.

Simple, gevestigd in Parijs, gebruikt daarvoor het allerbeste acetaat afkomstig van Mazzucchelli. Die laatste is wereldleider in de productie van cellulo acetaatplaten, die voornamelijk gebruikt worden voor de creatie van brillen en zonnebrillen. Ieder jaar ontwikkelt Mazzucchelli zo’n 9000 nieuwe kleuren op aanvraag van designers of simpelweg om hun creativiteit kwijt te geraken. Dat gaat van marmer- of steentexturen, houtlooks, illustratieve prints of heel kleurrijke platen.

De zonnebrillen van Simple komen bovendien met ZEISS zonneglazen, voor een ultieme bescherming tegen UV. Smaakt naar meer? Kom deze prachtige designs proberen in de winkel!

 

Gelijkaardige brillenmerken

Elegante eenvoud bij Ba&sh & Garett Leight.

Simple brillen en zonnebrillen - Frames and Faces Deinze
brillen en zonnebrillen • Frames and Faces Deinze
50% korting op je zonneglazen • Frames and Faces Deinze

50% korting op je zonneglazen

Lees nieuwsbericht

Wisselen van look en bril? Tot één jaar na aankoop van je eerste bril krijg je steeds 50% korting op je 2e paar brillenglazen.

Tweede bril = 50% korting op je brillenglazen

Lees nieuwsbericht