Vaderdag = 10% korting op alle zonnebrillen

30 mei 2023

Zondag 11 juni vieren we Vaderdag! Misschien hebben jullie al zitten brainstormen over het perfecte cadeau voor vaderlief, je broer of bestie? Wel, wij hebben misschien een leuk idee… want wat denk je van een hippe zonnebril (op sterkte)?

Een zonnebril voor Vaderdag?

Speciaal voor Vaderdag trakteren we met 10% korting op alle zonnebrillen. Deze korting is geldig vanaf vrijdag 2 juni tot en met zondag 11 juni. Kom langs in de winkel, of gebruik de kortingscode DADDYCOOL op de webshop.

Oh, en we discrimineren niet: wil je gewoon jezelf verwennen met een zonnebril (op sterkte)? Ook dan geldt deze korting!

Geen idee welke zonnebril best bij je papa past? Hier alvast enkele styling tips 😉

1. Funky dad

Is je pa een echte durver met een hoekje af? Houdt ie wel van wat kleur in z’n kast? Probeer dan zeker eens de brillen van Gigi Studios. Dit vrolijke brillenmerk kiest resoluut voor unieke vormen, happy kleuren, speelse patronen!

2. Oer-Belgische vader

Bestaat er volgens je vader niets beter dan een typisch Belgisch biefstuk met frietjes? Geef ’em dan een frame van Komono cadeau! Dit brillenmerk is Belgium based, eigentijds en bovendien heel betaalbaar! Voor zo’n €140 heb je al een Komono zonnebril op zak.

3. Milieubewuste pap

Hecht je papa veel belang aan duurzaamheid? Dan hebben wij de perfecte match voor hem. Ons brillenmerk Dick Moby maakt zonnebrillen uit biologisch afbreekbaar en/of gerecycleerd plastic en metaal. Ecologisch = saai? Think again! Deze zonnebrillen zien er heel hip en modern uit!

4. Minimalistische papa

Houdt je pa van eenvoud en degelijkheid? Dan zal hij zich goed voelen met een zonnebril van Garrett Leight of David Beckham op de neus. Beide merken pakken uit met stijlvolle en tijdloze zonnebrillen afgewerkt met subtiele details.

Zo spot je bij David Beckham het vernieuwde talisman embleem. Curious why? Lees dan zeker onze blog over het merk.

Neem zeker een kijkje op onze webshop. Ook daar geniet je van 10% korting op alle zonnebrillen. Het enige dat je moet doen? De code DADDYCOOL intikken bij het uitchecken et voilà! Is de keuze echt te moeilijk? Verras ’em dan met een cadeaubon. Tot binnenkort!

Winkelwagen