Zonneglazen

Zonneglazen op sterkte • Frames and Faces Deinze

Unifocale zonneglazen

Heb je moeite om ver te zien, maar lukt lezen perfect? Dan ga je – net zoals bij een optische bril – voor unifocale glazen. Deze verbeteren één sterkte. Wij raden aan om in je zonnebril op sterkte, dezelfde kwaliteit van glazen te kiezen als in je dagdagelijkse bril. Zo kan je makkelijk omwisselen zonder gewenningsproblemen. Benieuwd naar alle opties qua kleur van glas? Lees dan zeker verder.

Multifocale zonneglazen

Ook bij een zonnebril op sterkte kan je kiezen voor multifocale glazen. Heb je dit in je optische bril? Kies dit dan ook voor je zonnebril. Zo kan je makkelijk je gps, de menukaart, een boek,… etc lezen. Net zoals bij een unifocale zonnebril, raden wij ook hier aan om voor een even goede kwaliteit te gaan. Volgende stap? Het kleur beslissen, ook hier geven we graag al een woordje uitleg over.

Verschillende kleuren van zonneglazen

Een zonnebril op sterkte kan in allerlei verschillende kleuren. De populairste zijn bruin, zwart, grijs of groen. Ze bieden allemaal optimale bescherming. Weet je niet welk kleur te kiezen? We laten je door verschillende stalen kijken en geven je persoonlijk advies. In een zwarte zonnebril is een zwart of grijs glas bijvoorbeeld vaak het mooist. Bovenop de basiskleur kan je ook nog kiezen voor een spiegel-effect, een dégradé zonneglas, polariserende of meekleurende glazen.

Gepolariseerde glazen

Gepolariseerde zonneglazen verminderen weerkaatsingen op een nat wegdek, in de sneeuw en op het water. Dit type glas is dus ideaal voor zeilers, skiërs, maar ook voor wie uren in de auto spendeert. Ze bieden optimaal comfort en de ultieme veiligheid in het verkeer. Van merken zoals Komono, Ray-Ban, William Morris,… hebben we gepolariseerde zonnebrillen. Kies je voor een zonnebril op sterkte? Dan kan je dit er als extra optie bijnemen.

Dégradé zonneglazen

Ben je licht van huid en vind je een zonnebril die volledig donker is te hard? Dan kan je gaan voor dégradé glazen, deze hebben een geleidelijke kleurovergang of zogenaamde ‘gradient’. Het glas kleurt lichter naar onder toe of gaat over in een ander kleur. Deze zonneglazen bieden nog steeds een zeer goede bescherming en zijn ideaal om een boek mee te lezen in de zon. Ook hierbij kan je tussen een enorme hoeveelheid kleuren kiezen.

Meekleurende zonneglazen

Ga je voor bril en zonnebril in één? Dat kan met meekleurende – a.k.a. fotochromatische – glazen. Zo hoef je niet meer te switchen en ben je altijd uiterst beschermd. Hierbij is de kleur van het glas beperkter, vraag ernaar in de winkel.

Spiegelglazen

Going for that lill extra? 😉 Dan zijn spiegelglazen misschien wel je ding! Edgy en mogelijk in allerlei soorten kleuren! We hebben heel wat zonnebrillen in ons assortiment en ook op sterkte zijn ze niet meer weg te denken. Extra voordeel? Je kan ongegeneerd je crush checken, want hier zie je je ogen niet door hehe.

Zonneglazen op sterkte • Frames and Faces Deinze

To much information? Kom eens langs in onze winkel en dan nemen we samen alle opties door! Maak nu je afspraak online 😎