Brillentrends zomer 2024

10 maart 2024

5 brillentrends voor de zomer van 2024 • Frames and Faces
5 brillentrends voor de zomer van 2024 • Frames and Faces
Kaleos €230

5 brillentrends

Blote benen, terrasjes & zonovergoten dagen. We kunnen ons eindelijk beginnen klaarmaken voor de lente! Maar wat heeft het voorjaar te bieden op vlak van de brillenmode? Wij laten jullie graag kennismaken met de 5 grootste trends in brillenland voor de lente en zomer van 2024.

Volg ons op TikTok en Instagram en ontdek wekelijks updates rond de nieuwste trends, acties en natuurlijk onze fabulous frames!

#1 Havana

De havana-kleur maakt deze lente een comeback. En dat is niet verwonderlijk, want deze kleur oogt niet alleen erg chique, hij past ook bij verschillende huidtinten, haarkleuren én kledingstijlen. Zo straal je met je nieuw paar sunnies op het strand, maar evengoed ook op een fancy tuinfeest. Deze kleur voegt namelijk een vleugje verfijning toe aan iedere look!

Duik stijlvol het voorjaar in met de havana-kleurige (zonne)bril! De warme, bruine tint en subtiele kleurschakeringen doen ons meteen wegdromen van de Cubaanse zon! We moeten kleur bekennen: deze tint is en blijft een favoriet vanwege zijn tijdloze uitstraling. Draag jij hem als optische bril, zonnebril of lekker allebei? 😉

#2 Slim shades

De slanke zonnebrillentrend, ook wel bekend al de “slim shades”, is o-ve-ral dit voorjaar! Deze kleine minimalistische brillen zijn erg geliefd bij fashionista’s en influencers omwille van hun moderne en vrouwelijke uitstraling.

Het leuke aan deze nieuwe trend is dat je verschillende stijlen op kan gaan met je slim shade. Zo kan je opteren voor een vintage cat-eye of een stoere rechthoekige zonnebril. Eén ding is zeker: je combineert je nieuwste accessoire het best met een strakke minimalistische look. Zo krijgt jouw nieuw paar sunnies de aandacht die hij verdient.

Laat je inspireren door de ‘aesthetic’ designs van Jplus, Kaleos of Max Mara.

Een optimaal effect? Combineer jouw eyecatcher nu ook met één van onze brillenkettingen van Komono of Coco Bonito.

Jplus €235
Dick Moby €240

#3 Combine, you’re mine

Heb je moeite met het kiezen tussen een bril in acetaat of een bril in metaal? 2024 wordt jouw jaar, want de combinatie-bril biedt hier de oplossing! Deze unieke brillen en zonnebrillen brengen het beste van 2 werelden samen tot 1 modern ogende frame!

De combinatie-brillen zien we dit seizoen overal opduiken. Geen wonder, want je combineert enerzijds de subtiele en verfijnde uitstraling van een metalen design met het karaktervolle van een bril in acetaat. Resultaat: je bril krijgt een geheel nieuwe dimensie. Kom deze trend snel ontdekken in onze winkel!

Inspiratie vind je bij de unieke combo-brillen en zonnebrillen van Dick Moby of ons favoriete Belgische merkje Komono!

#4 mat

Vergeet glanzende monturen en omarm de moderne uitstraling van een matte montuur. Met hun zijdezachte afwerking brengen deze brillen en zonnebrillen een subtiele, maar opvallende twist aan je look.

Of je nu op zoek bent naar een strakke, karaktervolle montuur of je verkiest een artistieker design, onze collectie gematteerde brillen biedt voor elk wat wils. Zo heb je de retro-geïnspireerde frames van David Beckham & de sportieve ontwerpen van het duurzame merk Dick Moby.

Kies deze zomer voor een gematteerde bril of zonnebril en ervaar het ultieme comfort van deze coating. Hello nieuwe look voor de lente!

Dick Moby €250
5 brillentrends voor de zomer van 2024 • Frames and Faces
Marc Jacobs €190

#5 Sweet six

De zeshoek of hexagon versiert deze zomer terug onze onbetaalbare gezichten. Ja, Deze unieke vorm is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een trendy design, dat ook nog eens gemakkelijk draagbaar is.

Of je nu gaat voor een vintage look of je houdt van een futuristische uitstraling, hexagonale brillen voegen dat beetje eigenzinnigheid toe aan elke look. Kies voor een fijn exemplaar in metaal zoals bij Marc Jacobs of je laat je verleiden door de zeshoekige statement sunnies van Gigi Studios. Ontdek onze zonnebrillen en optische brillen nu in onze winkel.

Bekijk hier ons lookbook voor de zomer van 2024 en ontdek de nieuwe collectie aan de hand van onze eigen foto’s.

Krijg 50% korting op je zonneglazen

Wanneer je een bril op sterkte draagt, is het altijd leuk om ook een zonnebril op sterkte te hebben. Zo kan je vlot switchen tussen beide brillen. Onze zonneglasactie is in dat geval mooi meegenomen.

Je krijgt namelijk 50% korting op je zonneglazen op sterkte. Deze korting geldt ook bij het vervangen van de glazen in een bestaande zonnebril.

5 brillentrends voor de zomer van 2024 • Frames and Faces
David Beckham €350
Winkelwagen